Thuis

TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Twinake, in 2007 wordt opgericht, is een lid van SEMA sinds Nov. 2011 en geëngageerd aan de ontwikkeling van hoogte - kwaliteitsproducten geweest, niet alleen voertuig die delen en autotoebehoren, maar veel andere producten, zoals vergunning gegeven kinderenproducten, tuinmachine & hulpmiddelen, hardware en bouwmateriaal wijzigen dat. Onze klanten zijn overal het gebied van Noord-Amerika, van Europa, van Japan, van Australië en van Zuidoost-Azië.

 

Sinds vroeg van 2008, begon de stichter met zijn partner van Japan zich op hoogte te concentreren - eindigen kwaliteits stemmende delen, vooral het de wielverbindingsstuk/adapter dat spoedig zeer van goede reputatie in de markt van de V.S. toe te schrijven aan concurrerende prijs genoten, gevoelig ontwerp, boete en uitstekende kwaliteit. Vele cliënten maakten grootmoedige commentaren op deze wieldelen na de proef ontvangen orde of de steekproef.


Met more and more ontwikkelde producten, krijgen wij rijke ervaringen die van diverse materialen, en technologieën machinaal bewerken met een laag bedekken. Wij zouden meer kansen willen hebben om samen met meer cliënten te werken en
deel onze de industrieervaring om concurrerendere en kwaliteitsproducten te ontwikkelen.
 

Wij zijn zeker dat de kwaliteit de sleutel is om uw verkoop en winsten aan te steken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Juli, 2007: Opgericht in Hefei, Anhui-provincie, als Hefei Koninklijk Ching International Trading Company

 

Oct, 2011: Tentoongesteld bij AAPEX 2011, Las Vegas

 

Nov., 2011: Ben een lid van SEMA, Las Vegas

 

Mei, 2013: Gereorganiseerd als TWINAKE-de INDUSTRIEco., Ltd.

 

Mei, 2013 ~: Tentoongesteld bij diverse markten in Moskou, Doubai, Parijs & Las Vegas.

 

 

TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD. TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD. TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD. TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD. TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD. TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD. TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD. TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD. TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD. TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD. TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD. TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD. TWINAKE INDUSTRY CO.,LTD.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : RCTUNING

Export pct : 90% - 100%